tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3291
EURO
35,0497
ALTIN
2.284,40
BIST
8.980,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Araç çağırma hizmeti inDrive Türkiye’de kullanıma açıldı

Küresel bir marka olan inDrive, İstanbul şehir içi seyahat yolculuğu pazarına giriyor. Artık şehir içi ayrıca yakın çevresindeki yolculuklar …

Araç çağırma hizmeti inDrive Türkiye’de kullanıma açıldı
09.11.2022 00:12
0
A+
A-

Küresel bir marka olan inDrive, İstanbul şehir içi seyahat yolculuğu pazarına giriyor. Artık şehir içi ayrıca yakın çevresindeki yolculuklar müşterilerin talep fiyatına göre de şekillenebilecek. Şirket, sürücülerin taleplerini dikkate almayı öncelikli bir görev olarak görüyor.

Ulaşım ayrıca kentsel hizmetler özelinde uzman, küresel bir IT platformu olan inDrive, İstanbul’da kullanıcılarla buluşuyor. inDriayrıca yalnızca resmi taksi sürücüleri ile işbirliği yapacak ayrıca yolculuk taksimetre tarafınca hesaplanandan daha düşük olmayan bir fiyata gerçekleştirilecek. İlk denemeler, hem sürücülerin hem de yolcuların hizmet kalitesinden ayrıca kullanılabilirliğinden memnun kaldıklarını gösteriyor.

inDriayrıca (şirket merkezi Kaliforniya, ABD) küresel ulaşım start-up’larından biridir. 10 yıl önce, sürücülerin ayrıca yolcuların seyahat fiyatını doğrudan pazarlık edebilecekleri yerel bir sosyal ağ ile ortaya çıkan inDrive, bugün şehir yolculukları uygulamaları kategorisinde dünyada en popüler ikinci uygulama haline geldi. inDriayrıca Ortadoğu ülkeleri dahil olmak üzere toplam 47 ülkede başarıyla faaliyet gösteriyor. (Bu ülkeler arasında Mısır, Tunus, Lübnan, Cezayir, Fas bulunuyor)

Şimdi Türkiye’de hizmete başlayan inDrive, ülkede marka bilinirliğini artırmayı ayrıca aktif kullanıcı tabanını büyütmeyi planlıyor.

Türkiye’deki taksi şoförleri ile görüşmeler yapan şirket, uygulamanın detaylarını ayrıca hizmet kullanım kurallarını anlattı. inDrive, bundan sonraki süreçte önceliklerinin yasalar doğrultusunda İstanbul Taksiciler Odası’nın talepleri ayrıca onlarla yapacakları işbirliklerinin olacağını belirtti.

Nasıl Çalışıyor?

inDrive’ın en ayırt edici özelliği yolcu ayrıca sürücünün seyahat ücreti üzerinde doğrudan anlaşmaya varması. Yolcu ile sürücüyü buluşturan uygulamada en önemli kriter ise seyahat fiyatının taksimetreden daha düşük olamaması. Yolcu isterse gideceği istikamete ya da trafik saatine göre sürücüye bahşiş verebilir.

Platformda, sürücülerin ayrıca yolcuların birbirlerini inceleyip, seçebilecekleri ayrıca karşılıklı yorum yapıp not verebilecekleri bir sistem bulunmaktadır. Yolcular, puanlarına, araba markalarına ayrıca diğer kriterlere göre araçları seçebilirler. Sürücüler de çağrıyı kabul etmeden önce yolcunun puanını ayrıca yolculuğun bitiş noktasını görebilir.

Hizmet ücreti yok

Yolcular ödemeyi sadece nakit olarak yapabilmektedir.

İlk etapta taksicilerden hizmet ücreti almayacak olan inDriayrıca bu sayede taksicilerin daha çok kazanmasını sağlayacak.

Tüm dünyada en düşük hizmet ücreti almasıyla tanınan inDrive, rakiplerinin yüzde 20-30 hizmet ücreti aldığı ülkelerde bile vergiler dahil sadece yüzde 12’ye kadar servis ücreti almaktadır.

Güvenlik

inDrive’ın güvenlik sistemi, tüm dünyada benzer hizmetler veren başlıca şirketlerin kullandığı ilkeler üzerine kurulmuştur. Şirket ve karşılıklı inceleme ayrıca değerlendirme sistemine ek olarak, gerekli gördüğü takdirde resmi yetkililere sağlayabileceği diğer verileri de (kullanıcıları telefon numarasına göre doğrulama) toplar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu