tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3451
EURO
35,1132
ALTIN
2.307,40
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

ATAMA-ESET Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Erkan Tuğral oldu

Siber güvenlik sektörünün lider şirketi ESET Türkiye’de Genel Müdür Yardımcılığı görevine Erkan Tuğral getirildi. ESET Türkiye bünyesinde 17 …

ATAMA-ESET Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Erkan Tuğral oldu
11.10.2022 11:00
0
A+
A-

Siber güvenlik sektörünün lider şirketi ESET Türkiye’de Genel Müdür Yardımcılığı görevine Erkan Tuğral getirildi. ESET Türkiye bünyesinde 17 yıldır yöneticilik pozisyonları da dahil olmak üzere farklı görevlerde bulunan Erkan Tuğral, 01 Ekim 2022 tarihi itibariyle yeni görevine başladı.

Türkiye’nin lider siber güvenlik şirketi ESET Türkiye’de Genel Müdür Yardımcılığı görevine deneyimli isim Erkan Tuğral getirildi. 2005 tarihinden bu yana Siber Güvenlik Mühendisi, Ürün Müdürü, Strateji ayrıca İş Geliştirme gibi görevlerde deneyim kazanan ayrıca 2007’den bu yana Türkiye genelindeki tüm operasyonların teknik müdürlüğü görevini üstlenen Erkan Tuğral , 01 Ekim 2022 yılından itibaren ESET Türkiye Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Erkan Tuğral teknoloji, güvenlik, strateji ayrıca iş geliştirme alanlarından sorumlu olacak.

Türkiye’nin lider siber güvenlik şirketi

Erkan Tuğral, kendisine duydukları güven sebebiyle ESET Türkiye CEO’su Alain Soria ayrıca ESET Türkiye Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek, “Türkiye’de yıllardır başarıyla faaliyet gösteren ESET Türkiye’nin bir ferdi olmaktan her vakit büyük sevinç duydum. ESET Türkiye çatısı altında, farklı görev ayrıca sorumluluklar ile 17 yılı geride bıraktım. Sadece Türkiye’de değil dünyada da lider olan siber güvenlik şirketinin içinde yer almaktan mutluyum. ESET Türkiye olarak hem bireysel hem de kurumsal kategorilerde müşterilerimize en iyi çözümleri sunmak için özveriyle çalışmaya devam edeceğiz. İstanbul, Ankara, İzmir ayrıca Trabzon’daki tüm çalışma arkadaşlarımla beraber bu amaca en iyi şekilde hizmet edeceğiz” dedi.

Erkan Tuğral kimdir?

1979 Adana doğumlu olan Erkan Tuğral, Çukurova Üniversitesi İktisadi ayrıca İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde yerel bilişim firmalarında çalışmaya başlayarak bilişim sektörüne adımını attı. 2005 tarihinde ESET Türkiye’de Siber Güvenlik Mühendisi olarak göreayrıca başlayan Tuğral, 2007 tarihinde ESET Türkiye Teknik Müdürlüğü sorumluluğunu üstlendi. İstanbul ayrıca Ankara teknik ekiplerinin yönetiminden sorumlu olduğu bu dönemde, ekibiyle birlikte, ESET Türkiye’in en yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan güvenlik firmalarından biri olmasını sağladı. Erkan Tuğral, 01 Ekim 2022 tarihi itibariyle Teknoloji, Strateji ayrıca İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu