tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3130
EURO
35,0793
ALTIN
2.309,71
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Kahve Dünyası’ndan doğa dostu araç filosuyla sürdürülebilir yaşama katkı

Sürdürülebilir bir gelecek için lojistik ağını elektrikli araçlarla yenileyen Altınmarka Grubu markalarından Kahayrıca Dünyası, V Weekend …

Kahve Dünyası’ndan doğa dostu araç filosuyla sürdürülebilir yaşama katkı
29.09.2022 11:51
0
A+
A-

Sürdürülebilir bir gelecek için lojistik ağını elektrikli araçlarla yenileyen Altınmarka Grubu markalarından Kahayrıca Dünyası, V Weekend festivalinde birbirinden lezzetli ürünlerini ziyaretçilerle buluştururken, yeni elektrikli araç filosunu da ilk kez görücüye çıkardı.

Daha yaşanılır bir dünya için karbon ayak izini azaltma hedefiyle lojistik operasyonunu şehir içi ayrıca fabrikalarında elektrikli araçlarla sağlayan Kahayrıca Dünyası, bu yatırımını sahil bölgelerinde paket servis hizmeti içinde kullanacak.

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahayrıca Dünyası, sosyal hayata ayrıca sürdürülebilir bir geleceğe somut katkılar sağlama misyonuyla sektöründe öncü olacak uygulamalar hayata geçirmeye devam ediyor. 22- 26 Eylül tarihleri arasında Intercity İstanbul Park’ın ev sahipliğinde otomobil tutkunlarının bir araya geldiği V Weekend festivalinde, Altınmarka Grubu’na ait Türkiye’nin ilk ticari 100 elektrikli araçları sergilendi.

Şehir içi ayrıca fabrikalarında lojistik operasyonu elektrikli araçlarıyla sağlayacak olan Kahayrıca Dünyası ayrıca grup şirketi markalarına ait, Ford E-Transit ticari araçtan Pilotcar Kargo Soğutuculu Araca, Rakun Pro 2 ayrıca Rakun Pro 3E-Motosikletlerden 100 yerli üretim olan Musoshi’ye kadar farklı amaçlara hizmet eden birçok model bulunuyor.

Kahayrıca Dünyası şehir içinde Türkiye’nin ilk tamamen elektrikli hafif ticari aracı olan Ford E-Transit’le yollarda olurken, Citroen AMI araçları ile Güney’de servis ağını genişletecek.

Göcek’te başlayacak, diğer tatil beldelerine yayılacak

Pilot bölge olarak seçilen Göcek’te paket servis hizmetine başlayacak olan Kahayrıca Dünyası Algötür önümüzdeki dönemde elektrikli AMI aracıyla teslimat yapacak. Paket servis hizmetini güney lokasyonlarında yaygınlaştırmayı planlayan marka, mağazalarının 5 km çapında yer alan bölgelere elektrikli araçlarıyla hizmet vermeyi hedefliyor. Göcek’te başlayacak uygulamayı Kuşadası, Bodrum ayrıca Marmaris takip edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu