tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5995
EURO
34,8109
ALTIN
2.499,43
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Mobil alışveriş uygulaması ile Samsung yenilikleri ve kampanyaları her an yanınızda!

Samsung’un ayrıcalıklı dünyasını kişiye özel tekliflerle keşfedin… Samsung’un mobil alışveriş uygulaması Samsung Shop, artık kullanıcılara …

Mobil alışveriş uygulaması ile Samsung yenilikleri ve kampanyaları her an yanınızda!
26.07.2022 13:01
0
A+
A-

Samsung’un ayrıcalıklı dünyasını kişiye özel tekliflerle keşfedin…

Samsung’un mobil alışveriş uygulaması Samsung Shop, artık kullanıcılara anlık, kişiye özel avantajlı teklifler sunuyor. Kullanıcılar, akıllı telefon, beyaz eşya, elektrikli ev ürünleri, tablet, televizyon ayrıca diğer teknoloji ürünlerini anlık bildirimlerle kendilerine özel kampanya ayrıca fiyat teklifleriyle görebiliyor.

Samsung’un mobil alışveriş uygulaması Samsung Shop, kullanıcı deneyimi baz alınarak yapılan geliştirmelerle en avantajlı ayrıca kişiye özel teklifleri bir arada sunuyor. Uygulama, Samsung kampanyaları, ürünler hakkında detaylı bilgiler, ürün özellik ayrıca fiyat karşılaştırmalarının yapılabildiği gelişmiş arama yeteneği sayesinde kullanıcıları doğru modelle buluşturuyor. Kişiye özel tekliflerle, uygun fiyatlı alışverişin keyfini herkese sunuyor.

Kullanıcı dostu ara yüzü ayrıca yeni özelliklerle geliştirilen Samsung Shop, kategorileri gezinme ayrıca satın alma işlemlerindeki hızı, kişiye özel algoritması ayrıca teklifleri ile alışveriş deneyimini bir üst boyuta taşıyor. Kullanıcıyı odağa alan uygulama, anlık, kişiye özel, kategori bazlı bildirimlerle en uygun fiyatları ayrıca teklifleri yakalamayı sağlıyor.

Sadece mobil uygulamaya özel kaçırılmayacak kampanyalar ayrıca indirimler

Çok kolay kayıt ayrıca giriş yapılabilen uygulamada, kredi kartı ile alışveriş, üye olmaksızın alışveriş, havale ile alışveriş ayrıca anında banka kredisi gibi özellikler de bulunuyor. Bunun yanında bir ürün alana 2. üründe 50 indirim veya hediye ürün gibi mobil uygulamaya özel kampanyalar da sunuluyor. Yine kullanıcılara özel, ürün bazlı ayrıca kategori bazlı sürpriz kupon kodları sunulabiliyor. Hızlı ayrıca kullanıcı dostu mobil uygulama deneyimi ile teknoloji alışverişi artık daha keyifli hale geliyor. Samsung Shop üzerinde, cep telefonu, ev aletleri, TV gibi farklı kategorilerdeki ürünler rahat bir şekilde incelenebiliyor, ürün özellikleri ayrıca fiyatlar hakkında merak edilen her detay aktarılıyor.

Samsung Shop App, 2022 tarihinde en hızlı büyüyen perakende uygulamalarından biri oldu

Uygulama ile en yenilikçi teknolojileri cazip tekliflerle bir arada sunan Samsung Shop App, Google’un paylaştığı son raporlara göre, 2022 tarihinde uygulama dünyasında en hızlı büyüyen perakende uygulamalarından biri olurken, şimdiye kadar 250 bin kez indirildi, aylık aktif kullanıcı sayısı ise 65 bine ulaştı. Aktif kullanıcı sayılarında, geçen yıla göre pazar yeri uygulamaları 4, yemek-market uygulamaları 37 büyürken; perakende uygulamaları 75 oranında bir büyüme gösterdi. Bu veriler Samsung tarafınca yakından takip edilip, kullanıcıların beklenti ayrıca ihtiyaçları göz önüne alınarak sürekli geliştiriliyor. Samsung Shop uygulaması da teknolojinin yardımıyla şimdi birçok avantajı kişiye özel, anlık tekliflerle sunuyor. Kullanıcılar, mobil uygulamada çok daha detaylı şekilde inceleme yapabiliyor.

Uygulamayı indirmek isteyen kullanıcıların, akıllı telefonlarından Galaxy Store, Google Play Store veya Apple App Store’a girmeleri ayrıca arama kısmına ‘Samsung Shop’ yazmaları yeterli oluyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet