tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3291
EURO
35,0497
ALTIN
2.284,40
BIST
8.980,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

OPPO A96: Gençler Elinden Düşürmeyecek

Çizilmelere ayrıca parmak izine karşı dayanıklı OPPO Glow Design ile birlikte gelen OPPO A96 modeli, 5000mAh pil kapasitesi ayrıca 33W SUPERVOOC …

OPPO A96: Gençler Elinden Düşürmeyecek
26.10.2022 12:10
0
A+
A-

Çizilmelere ayrıca parmak izine karşı dayanıklı OPPO Glow Design ile birlikte gelen OPPO A96 modeli, 5000mAh pil kapasitesi ayrıca 33W SUPERVOOC hızlı şarj özellikleriyle dikkat çekerken, 6,59 inç ayrıca 90Hz Zengin Renkli Delikli Ekran özellikleri ile gençlerin yeni tercihi olacak.

Dünyanın önde gelen lider akıllı ürün markası OPPO’nun A96 modeli, 5000mAh pil kapasitesi ayrıca TUV Sertifikalı 33W SUPERVOOC hızlı şarj özellikleriyle dikkat çekerken, 6,59 inç ayrıca 90Hz Zengin Renkli Delikli Ekran özellikleri ile gençlerin elinden düşürmeyeceği bir akıllı telefon olarak dikkat çekiyor.

Yenileme hızında artış

OPPO A96, 90,8 ekran gövde oranına ayrıca 1080×2412 FHD çözünürlüğe sahip 6,59 inç 90Hz Zengin Renkli Delikli Ekranla geliyor. Akıllı telefonun sahibi olduğu Yapay Zeka Göz Konforu özelliği parlak veya loş ortamlarda ekran görünürlüğünü iyileştiriyor. Ekran kilidini daha hızlı açmak için parmak izi sensörünü akıllı telefonun yan kısmında sunan OPPO A96, daha ince, daha kaliteli bir tasarım ayrıca hissiyat için 3 Boyutlu İnce Çerçeayrıca tasarımını kullanıyor.

5000mAh pil kapasitesi

OPPO A96’nın 5000mAh pil kapasitesi, gençlerin bağlantıda kalması için gereken gücü sağlıyor. 15 saate kadar WhatsApp’ta mesajlaşma imkanı tanıyan pil, 33W SUPERVOOC hızlı şarj ile 30 dakikada 55 doluyor. OPPO A96, pil kullanım verimliliğini artıran Süper Güç Tasarruf Modu ayrıca Optimize Edilmiş Gece Şarjı özellikleriyle birlikte geliyor. Optimize Edilmiş Gece Şarjı özelliği akıllı telefonun yapay zeka yeteneklerinden güç alarak kullanıcının uyku düzenini öğreniyor ayrıca gece boyunca bölümlere ayrılmış bir şarj planı yapılmasını sağlıyor.

Güvenilir performans

Qualcomm® Snapdragon™ 680 4G Mobil Platformla desteklenen OPPO A96’nın 6GB bellek ayrıca 128GB depolama alanı olağanüstü bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Orijinal bellek, OPPO’nun Bellek Genişletme özelliğiyle birlikte kullanıldığında 5 GB artırılabiliyor. SD kartlarla sağlanabilen ekstra depolamayla daha fazla fotoğraf ayrıca video saklamak mümkün oluyor.

Harika bir ses deneyimi

Çağrıların ayrıca eğlencenin merkezinde harika bir ses deneyimi yer alıyor. OPPO A96’nın çift hoparlörü ayrıca mikrofonu, ortam gürültüsünü azaltırken yüksek bir stereo ses sunuyor. Üstün kaliteli Dirac HD ses teknolojisi ise izleme deneyimini daha sürükleyici kılıyor.

Güçlü kamera sistemi

OPPO A96’nın arkada bulunan ikili kamera kurulumunda 50MP Ana Kamera ayrıca 2MP Bokeh Kamera bulunuyor. Bu kurulum, kullanıcıların hassas ayrıca doğal bokeh efektleriyle fotoğraf çekmesi için Portre Modunu kullanmasını sağlıyor. Bunun yanında arka kamera, 5x dijital yakınlaştırmayı ayrıca 20 adede kadar seri çekimi destekliyor. 16MP çözünürlüğünde ön kameraya sahip OPPO A96’da Yapay Zeka Doğal Rötuş gibi özellikler, kullanıcının doğal yüz özelliklerini korurken kusurların giderilmesini sağlıyor. Ayrıca, 360° Dolgu Işığı özelliği sayesinde, portre çekimleri, loş ortamlarda daha parlak ayrıca net sonuçlar veriyor.

ColorOS 11.1 ile sezgisel yazılım deneyimi

İşlevselliğinin temelindeki akıcılık, kullanım kolaylığı ayrıca performans gücüyle ColorOS 11.1, OPPO A96’nın tüm kullanıcı deneyimini zahmetsiz hale getiriyor. Örneğin, System Booster ayrıca Link Boost 2.0 gibi sistem optimizasyonu yapan yazılımlar, üst düzey sistem performansı ayrıca sorunsuz bağlantı sağlıyor. Maddeli Ekran Mesajları ise gençler oyun oynarken çağrı veya bildirimlerden kaynaklanan kesintileri en aza indiriyor. Bu çözümle, mesaj bilgileri ekrandan kayan pencereler olarak görünüyor. ColorOS’ta temel olarak sunulan gizlilik özelliklerinden Özel Kasa ayrıca Uygulama Kilidi, gençlere özel bilgilerini ayrıca uygulamalarını güvende tutma imkanı tanıyor. Bildirimlerin Gözetlenmesini Engelleme özelliği ise ön kameraya, yakındaki herkesi algılama yeteneği kazandırıyor ayrıca duyuru içeriklerini gizleyerek kullanıcıya ait bilgileri akıllı bir yolla koruyor. Gençlerin ekranı yukarı ayrıca aşağı kaydırmak gibi görevleri dokunmadan gerçekleştirmesine olanak tanıyan Temassız Kontrol özelliği de OPPO A96’da bulunuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu