tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3291
EURO
35,0497
ALTIN
2.284,40
BIST
8.980,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı Trafiğe Açıldı

Sivas Belediyesi tarafınca şehir trafiğini rahatlatmak amacıyla yapımına başlanan Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nın ikinci etabı da tamamlanarak …

Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı Trafiğe Açıldı
23.11.2022 00:24
0
A+
A-

Sivas Belediyesi tarafınca şehir trafiğini rahatlatmak amacıyla yapımına başlanan Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nın ikinci etabı da tamamlanarak araç ayrıca yaya trafiğe açıldı.

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, bulvarda tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyerek projede emeği geçen Belediye ekiplerine teşekkür etti.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’ne ulaşımı daha kısa, kolay ayrıca konforlu bir hale getirecek olan bulvar, 70 metre genişlik ayrıca 3 bin 800 metre uzunluğa sahip. Yürüyüş ayrıca bisiklet yollarının da bulunduğu projeyi; peyzaj düzenlemeleri, ağaçlandırma çalışması ayrıca modern aydınlatma unsurları süslüyor.

“GÜNÜMÜZÜN AYRICA GELECEĞİN İHTİYAÇLARINA ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ”

Bulvardaki ilk araç sürüşünü gerçekleştiren Başkan Bilgin, “Şehrimizin ihtiyaç duyduğu her alanda çalışmalarımızı yoğunlaştırıyoruz. Bu anlamda kente yeni bulvar ayrıca caddeler kazandırarak ulaşım sorunlarına kalıcı çözümler üretmek istiyoruz. Bu çalışmaları yürütürken de geleceğimize eserler bırakmak adına ortak akıl ayrıca istişareye önem veriyoruz. Uzun soluklu bir işi daha bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu alandaki arsa sahiplerimizle ortak payda da buluşarak bu hizmetimizi hayata geçirdik” dedi.

Bilgin, “Yapımı tamamen Belediyemiz tarafınca gerçekleştirilen bir proje olması sebebiyle burada emek veren tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’ni şehir merkezine bağlayacak olan ayrıca tamamı 3 bin 800 metre uzunluğa sahip olan Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nın bugün 2. etabını yani 2 bin metre olan kısmını da tamamlayarak hizmete açıyoruz. İçerisinde yürüyüş yolları, bisiklet yolları, peyzaj çalışmalarımız yer alıyor. Bunun yanı sıra 2 bin adet nitelikli ağacı toprakla buluşturduğumuz bir alan oldu. Bu yönüyle de yeşil Sivas projesine de büyük katkı sağlamış oluyoruz. 3 gidiş ayrıca 3 geliş şeklinde hayata geçirdiğimiz projede, alt ayrıca üst yapı çalışmalarımızı da tamamladık. ‘Yol medeniyettir’ anlayışıyla şehrimizin uzun vadede trafik sorununu çözmek adına ulaşım projelerimiz devam edecek. Şehirlerimizin gelişmesi yeni açılacak yaşam alanları, yollar ayrıca bulvarlarla mümkün oluyor. Bu bölgeyi şehre katacak projenin ilk ayağını hayata geçiriyoruz. Bir projeyi ortaya koyarsın, enine boyuna tartışırsın, düşünürsün, üstüne çalışırsın, iş bittiği vakit kendi iç dünyanda güzel bir iş başardık, güzel bir iş çıkardık dersin. İşte bugün trafiğe açtığımız Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı da kendi iç dünyamızda da tüm ekibimizle birlikte oturduğumuz vakit da şehrimize değer katacak, şehrimize güzellik katacak iyi bir iş çıkarttık diyeceğimiz projelerimizden bir tanesi oldu. Bu bulvarda gerçekten ince eleyip sık dokuduk. Bu anlamda yolun sağlam, sağlıklı ayrıca konforlu olabilmesi için belirli bölgelerde yaklaşık 2 metreye varan kazılar yaparak zemin iyileştirmesine önem verdik. Bugün yap, yarın boz anlayışından uzak durarak halkımızın beğenisine sunmak istiyoruz. Çünkü en güzel notu onlar veriyor. Biz projelerimizden iyi not aldığımızı düşünüyoruz. Buranın her metrekaresinde emeği olan tüm Belediye ekibimize teşekkür ediyor, hemşehrilerime hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Bilgin daha sonra trafiğe açılan Recep Tayyip Erdoğan Bulvarını kullanan sürücülere çikolata ikram ederek iyi yolculuklar temennisinde bulundu.

İncelemeleri sırasında Başkan Bilgin’e; Başkan Yardımcıları Levent Olgun, Bekir Sıtkı Eminoğlu, Ahmet Duman, Kayhan Işık, Necmettin Yılmaz, Özbelsan Genel Müdürü Ahmet Kuzu ile ilgili birim müdürleri de eşlik etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu