tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3455
EURO
35,0945
ALTIN
2.310,71
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Sony, Beğenilen G Master Full Frame Lens Serisine Yeni Eklenen FE 50mm F1.4 GM’yi Duyurdu

Sony’nin G Master™ Serisine yeni eklenen ürünü; oldukça hafif tasarımıyla olağanüstü çözünürlük, güzel bokeh ayrıca hızlı otomatik netleme sunuyor.

Sony, Beğenilen G Master Full Frame Lens Serisine Yeni Eklenen FE 50mm F1.4 GM’yi Duyurdu
10.03.2023 00:03
0
A+
A-

Sony’nin G Master™ Serisine yeni eklenen ürünü; oldukça hafif tasarımıyla olağanüstü çözünürlük, güzel bokeh ayrıca hızlı otomatik netleme sunuyor.

Sony, beğenilen G Master full frame lens serisinin yeni üyesi FE 50mm F1.4 GM’yi tanıttı. Yeni e-mount lens, üstün kaliteli 50 mm bir prime lenste kompakt ayrıca hafif bir tasarıma sahip olmasıyla öne çıkıyor. FE 50 MM F1.4 GM, F1.4’te Sony’nin en üst düzey G Master ™ serisinin en yüksek çözünürlüklü doğal olarak işlenmiş bokeh ayrıca birinci sınıf görüntü kalitesini sunuyor. Yeni Sony kameralarla beraber kullanıldığında, portre, manzara, seyahat ayrıca düğün dahil olmak üzere hem fotoğraf hem videoda çeşitli kullanımlar için ideal bir seçenek oluyor.

Sony Avrupa IP&S Pazarlama Müdürü Yann Salmon Legagneur; “Sony olarak, günümüz içerik oluşturucularının ihtiyaçlarını sürekli olarak dinliyoruz ayrıca E-Mount lens serisine en son eklenen FE 50 MM F1.4 GM lens ile en yenilikçi seçeneği duyurmaktan gurur duyuyoruz” dedi. “Bu prime lens hem fotoğraf hem de video çekimleri için mükemmel bir seçenek olarak öne çıkıyor ayrıca en popüler odak uzaklıklarından biri olan 50 mm’de mükemmel görüntü kalitesini sunuyor. En yeni G Master teknolojimizi böylesine kompakt bir form faktörüne sığdırabilmek ayrıca 50 mm’de üst düzey çok yönlülüğü sağlayabilmek bizleri mutlu ediyor.” diye ekledi.

Keskin Görüntüler ayrıca Güzel Bokeh 

Sony’nin en üst düzey G Master™ serisine özgü gelişmiş optik tasarım ayrıca öğeler, FE 50 MM F1.4 GM’nin görüntü kalitesini arttırıyor. Hem tasarım hem de üretim aşamalarındaki küresel sapma kontrolü, bokeh kalitesine de katkıda bulunuyor. Lens, 11 kanatlı dairesel diyafram açıklığıyla doğal olarak işlenmiş bokeh ayrıca maksimum diyafram açıklığı aralığında keskin gerçekçilik sunuyor. F1.4’teki derin, kremsi bokeh, portre nesnelerinin çevrelerinden farklı olmasını sağlamak da dahil olmak üzere çeşitli çekim senaryolarına uygunluğuyla öne çıkıyor. 

FE 50 MM F1.4 GM, sahibi olduğu iki XA (aşırı asferik) eleman sayesinde alan eğriliğini ayrıca çoğu sapma türünü etkili bir şekilde düzeltiyor. Bu lens aynı zamanda renk kanaması olmadan net ayrıca keskin görüntüler elde etmek için renk sapmalarını bastıran bir ED (ekstra düşük dağılım) cam öğeyle tasarlanıyor. XA ayrıca ED öğelerinin tasarım kombinasyonu, tüm çerçeayrıca boyunca yüksek çözünürlük elde edilmesine yardımcı oluyor. Bu lenste yer alan orijinal Nano AR Coating II, arkadan aydınlatmalı bir sahnede dahi yansımaları bastırıyor. 

FE 50 MM F1.4 GM, 0.41 metre minimum netleme mesafesi ayrıca otomatik netleme kullanıldığında 0.16x maksimum büyütme mesafesiyle öne çıkıyor. Bu yakın çekim performans seviyesi hem fotoğraf hem de video çekerken kullanıcılara ekstra esneklik sağlıyor.

Maksimum Çok Yönlülük için Son Derece Kompakt Tasarım 

FE 50 MM F1.4 GM; hassas konumlandırılmış XA öğeleri, yüksek itişli XD (dinamik) doğrusal motorlar ayrıca yeni kompakt dairesel diyafram birimi dahil olmak üzere Sony’nin gelişmiş optik tasarım teknolojisini barındırıyor. Yalnızca 80,6 mm çapında, 96,0 mm uzunluğunda ayrıca 516 gram ağırlığında olan bu lens, barındırdığı gelişmiş Sony özellikleri sayesinde geniş diyafram ayrıca yüksek çözünürlük sunuyor. Bu ölçümler kapsamında aynı özelliklere sahip geleneksel modellere kıyasla yüzde 33 daha hafif ayrıca yüzde 15 daha az hacimli bir lens olarak severleriyle buluşuyor. 

FE 50 MM F1.4 GM, kompakt boyutu sayesinde Sony kamera gövdesiyle birlikte kullanıldığında hem fotoğraf hem de video çekimlerinde kolaylık sağlıyor. Üstün mobilite ayrıca düşük ışık performansı ile portre, manzara, düğün ayrıca seyahat çekimlerinde kullanıcıların daha kaliteli konular oluşturmasına olanak tanıyor. Ve kompakt boyutu ile gimbal ayrıca drone kullanımı için ideal bir lens olarak öne çıkıyor.

Hızlı, Hassas ayrıca Güvenilir Otomatik Odaklama 

FE 50 MM F1.4 GM, son derece hızlı ayrıca hassas otomatik netlemesi ile güvenilir içerik oluşturma için ideal bir seçim haline geliyor. Sony’nin yüksek itiş gücüne sahip XD lineer motorlarından güç alan odak grubu, sahibi olduğu gelişmiş kontrol algoritması ile akıcı ayrıca duyarlı odaklama sunuyor. En yeni Sony Alpha kameralarıyla birlikte kullanıldığında, F1.4’te bulunan sığ alan derinliğini kullanırken dahi hızlı bir şekilde odaklanama yapıp, nesneleri takip edebiliyor.XD lineer motorlar ayrıca kontrol algoritması, kontrol sinyallerine verilen yanıtı optimize ederek odaklamanın hassas olmasını ayrıca rafine, sessiz AF işlemi için titreşimin en aza indirilmesini sağlıyor. 120 fps ayrıca diğer yüksek kare hızlarında çekim yaparken bile nesnelerin sorunsuz bir şekilde yakalanmasına ayrıca izlenmesine olanak tanımasıyla film çekimlerinde kullanıcılara avantaj sağlıyor. Tek başına veya küçük bir ekiple çekim yaparken odağı kameraya bırakma yeteneği, verimliliği ayrıca yaratıcı esnekliği önemli ölçüde artırıyor.  FE 50 MM F1.4 GM, sahibi olduğu en yeni lens teknolojisi ile odak solunumunu azaltarak en yüksek kalitede görüntülerin yakalanabilmesine olanak tanıyor.Ve FE 50 MM F1.4 GM, uyumlu Sony Alpha fotoğraf makinelerinde sağlanan solunum telafisi iv işlevini de destekliyor.Sezgisel İşletilebilirlik ayrıca Olağanüstü Güvenilirlik 

Lens, sezgisel tasarımı ile içerik oluşturuculara çekim sırasında maksimum iş akışı verimliliği sunuyor. Doğrusal Tepki MF, manuel odaklama sırasında netleme halkasının ince kontrole doğrudan ayrıca tekrarlanabilir şekilde yanıt vermesini sağlıyor. Birinci sınıf G Master serisinde heyecan verici bir evrim olan FE 50 MM F1.4 GM’de Sony prime lenste sunulan bir iris kilit anahtarına da bulunuyor. Ek olarak, 67 mm’lik vida yuvası sayesinde FE 24mm F1.4 G Master ayrıca FE 35mm F1.4 G Master lenslerle filtre değişikliği gerçekleştirilebiliyor.

Odak tutma düğmeleri ayrıca odak modu anahtarı, içerik oluşturuculara çekimlerinde ekstra çok yönlülük sağlıyor. İki farklı konumda bulunan özelleştirilebilir netleme tutma düğmeleri, kullanıcı tercihi doğrultusunda kameranın menülerinden ayarlanarak farklı işlemler için de kullanılabiliyor. Odak modu anahtarı, değişen çekim koşullarına hızla uyum sağlamak için hareket halindeyken otomatik odak ayrıca manuel odak arasında geçiş yapmayı kolaylaştırıyor.

FE 50 MM F1.4 GM’nin ön lens elemanında yer alan flor kaplama, parmak izlerini, toz, su, yağ ayrıca diğer kirleticilerin itilmesine ayrıca kolayca çıkarılmasına olanak tanıyor. Toza ayrıca neme dayanıklı tasarım, zorlu koşullarda dış mekân kullanımı için ekstra güvenilirlik sağlıyor. Bu eklemeler, içerik oluşturucuların lensi neredeyse her türlü çekim ortamında güvenle kullanmalarına imkân veriyor.

 

ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu